xenony OI gdzie montować czujniki autopoziomowania.
Witam prosze o pomoc kupiłem xenony i cały zestaw autopoziomowania z http://shop.kufatec.de/pr...79202f87865b3d6 lecz instrukcja jest tylko o podłczeniu kostek instalacji ale niema zadnej instrukcji gdzie zamontować czujniki autopoziomownia dokładnie o miejsce jeśli jest to mozliwo to prosiłbym o foto. I ktury jest na przednia oś a ktury na tylną. Szukałem wszedzie ale nic na ten temat niema o zamontowaniu wszyscy tylko pisza ze ma być ale nikt nienapisze gdzie to ma być.
Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Octavii
Mam jeszcze 2 pytanie mianowice
1. Jak najlepiej (gdzie) puścić wiaske kabli do tych czujników.
2. Jakieś fotki jeśli ktoś ma juz załorzone na zawieszeniu.
Pozdrawiam.
1. Jak najlepiej (gdzie) puścić wiaske kabli do tych czujników.
Wywiercieć dziurę w bagazniku, dobrze ją zabezpieczyć przed korozją i przed możliwością uszkodzenia samych wiązek przez blachę a same kable puścić tą samą drogą co idą kable od świateł tylnych.
A dziekować dziekować w takim razie biore sie do zakupu tych gratów na początku sierpnia Sylwester zdaj relacje z podłaczenia tego moze jakies fotki itp
Czarny, niema problemu bede montował na urlopie to postaram sie porobić fotki i opisać mniejwiece co trzeba zrobic jak tylko temu podołam,ale to dopiero bedzie 05-08 koncze urlop i bede mugł cos napisać bo tak to zonka sie denerwuje ze tylko przed kompema albo w aucie siedze.
Komentarz